Bouwkavel Rozenstraat Kloosterzande

Hulst - Kloosterzande
Actueel aanbod

€ 118.700,- tot € 118.700,-

Over dit project

De locatie van het voormalige Rozenhofje te Kloosterzande krijgt een nieuwe invulling. Na de sloop van het Rozenhofje in februari/maart 2017 ontstond een vrij perceel van ruim 2.000 m². Dat perceel wordt nu verkocht. Er wordt een bouwkavel te koop aangeboden voor de realisatie van één woning én een kavel voor de realisatie van maximaal acht garageboxen.

De bouwkavel aan de Rozenstraat te Kloosterzande heeft een oppervlakte van circa 1166 m². De grondprijs is vastgesteld op € 118.700 excl. BTW (kosten koper). Het bestemmingsplan Rozenstraat 72 te Kloosterzande is van toepassing. Het bestemmingsplan maakt de bouw van één vrijstaande woning mogelijk. De woning kan met uitzicht op de vijver worden gesitueerd.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de gemeente Hulst op tel. 14 0114 of via het digitale contactformulier op de website.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bouwkavel Rozenstraat Kloosterzande
Koopwoningen
1
Prijs
€ 118.700,- tot € 118.700,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hulst.

Aanmelden