Wittebrug Hulst

Hulst - Hulst
Actueel aanbod

€ 240.000,- tot € 535.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
237 - 634m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

eerlijk buiten wonen in een parkachtige villawijk, maar altijd met de charme en de levendigheid van vestingstad Hulst om de hoek: dat kenmerkt wonen in Wittebrug. Groen, besloten, veilig; een aangename en luxe woon- en leefomgeving op het Zeeuws-Vlaamse land. De stadswallen op drie minuten lopen, het fietspad naar de polderroutes bijna voor uw deur. Klassieke architectuur, eigentijdse kwaliteit. Wittebrug.


Voor elk wat wils

In Wittebrug komen 79 grondgebonden koopwoningen en twee kleinschalige appartementencomplexen. Het complex 'De Splinter Kreek' heeft 24 appartementen, waarvan drie zéér ruime penthouses. Voor elk wat wils, en dus gevarieerd. Maar ook een wijk met een zeer rustig totaalbeeld door de uniformiteit in architectuur. Binnen dit geheel komt de afwisseling van de schakering van de woningen en de variatie in volume: van 'voorname' villa's die zich over de volle breedte van hun bouwkavel presenteren tot meer compacte gezinswoningen. Diversiteit in het totaalbeeld brengen ook de uitbouwen, erkers, garages en dakkapellen die deels standaard en deels optioneel zijn. Kenmerkend voor de woningen in Wittebrug is namelijk dat u als koper een grote inbreng heeft in de definitieve uitvoering van uw droomhuis. Geen woning hoeft dus hetzelfde te zijn!


Aantrekkelijke kwaliteit-prijsverhouding

Wittebrug wordt een wijk op stand, met woningen op royale kavels, waardoor het geheel ruimtelijkheid ademt. Groenvoorzieningen, bomen en hagen, een speelwei, water: het voelt als buiten en toch zit u op slechts vijf minuten van het stadcentrum. De architectuur van de woningen staat borg voor een klassieke, ingetogen uitstraling. Wonen in Wittebrug betekent wonen in een exclusieve wijk. Maar niet tegen een exclusieve prijs, want de woningen onderscheiden zich mede door hun uitzonderlijke kwaliteit-prijsverhouding.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wittebrug Hulst
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
17
Prijs
€ 240.000,- tot € 535.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Voorz. binnen 1 Km.
Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hulst.

Aanmelden